P07991 BAL-4000 RVS Badbeits op maat gemaakt
BAL-4000 RVS Badbeits - custom made

Deze badbeits is een op maat gemaakte vulling voor een beitsbad voor het beitsen en passiveren van RVS producten. Neem contact op voor een passende offerte.

Artikelnummer

P07991 

€ 0,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

BAL-4000 RVS Badbeits

BAL-4000 RVS Badbeits is een gebruiksklaar beitsmiddel, die voornamelijk bedoeld is om oxiden van lassen en grote oppervlakken te verwijderen. Deze vloeistof is bedoeld voor de inhoud van een beitsbad waarbij de producten ondergedompeld worden. Het uiteindelijke esthetische resultaat is een matte uitstraling van het RVS. Deze badbeits laat geen kringen achter en heeft een zeer hoog rendement.

De BAL-4000 RVS Badbeits is verkrijgbaar in concentraat of wordt op maat voor je gemaakt. De badbeits is geschikt voor het vullen of aansterken van een beitsbad.

- De badbeits is verkrijgbaar in verschillende soorten, vraag ons naar de mogelijkheden en de prijs van de samenstelling. 

Let op:
De BAL-4000 RVS Badbeits is een zeer zuur product. Je dient bij het gebruik van dit product te allen tijde rubberen handschoenen, een volgelaatsmasker en beschermende kleding te dragen. Volg de veiligheidsvoorschriften op zoals vermeld op de verpakking. Zorg bij het gebruik van het middel in gesloten ruimtes altijd voor voldoende ventilatie!

Inhoud van verpakking
In de verpakking bevindt zich de BAL-4000 RVS Badbeits

- Neem contact met ons op om de BAL-4000 RVS Badbeits te kopen.

Vragen over dit product? Wij informeren je graag!
Je kunt ons bellen op +31 (0)88 697 25 60
Je kunt ons mailen via support@mijlpaalprodukten.nl
Of vul ons contactformulier in

✔ Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
✔ Track & Trace: volg je pakket gedurende het transport!
✔ Product niet naar wens? Gratis retourneren!

Laatst bekeken producten