P07967 BPL-5000 RVS Beitspasta 2KG
BPL-5000 RVS Beitspasta - 2KG

Extra sterke beitspasta voor het beitsen en passiveren van RVS lasnaden. Deze zeer krachtige rode beitspasta heeft een zeer snelle werking, minimale geur en geeft geen vlekken op het RVS.

Artikelnummer

P07967 

€ 23,65 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

BPL-5000 RVS Beitspasta - 2 KG

Dit is een gebruiksklare gel zonder chloorionen, welke voornamelijk bedoeld is om op snelle en efficiënte wijze oxiden van lassen te verwijderen en die het basis oppervlak op minimale wijze aantast met een minimum aan dampen. Het druipt niet, zelfs niet wanneer de beitspasta wordt aangebracht op verticale oppervlakken. Daarnaast laat deze beitspasta geen kringen achter en heeft het een zeer hoog rendement.

Zeer geschikt voor
Zeer geschikt voor het beitsen van lasnaadverkleuringen en hittesporen op alle RVS soorten. Ook te gebruiken op hooggelegeerde RVS soorten en speciale staalsoorten zoals Duplex, Inconel en Hastelloy.

Hoe ziet de BPL 5000 RVS Beitspasta eruit? 
Rode doorschijnende gel. PH: < 1

Let op:
BPL-5000 RVS Beitspasta is een zeer zuur product. Je dient bij het gebruik van dit product te allen tijde rubberen handschoenen, een volgelaatsmasker en beschermende kleding te dragen. Volg de veiligheidsvoorschriften op zoals vermeld op de verpakking. Zorg bij het gebruik van het middel in gesloten ruimtes altijd voor voldoende ventilatie!

Hoe gebruik ik de BPL-5000 Beitspasta?
BPL-5000 RVS Beitspasta is enigszins thixotroop en moet vóór het gebruik goed geschud worden, vooral na lange periodes van opslag. Zorg ervoor dat alle onderdelen, welke niet van roestvrij staal zijn, naar behoren worden beschermd.

Ontvet eventueel het te behandelen oppervlak met ONL-2000 RVS Ontvetter en spoel het oppervlak hierna af met water. Wij raden aan om BPL-5000 RVS Beitspasta met een kwast op lassen aan te brengen. Sluit de pot goed af na gebruik. Voor grote oppervlakken adviseren wij SBL-5000 RVS Sproeibeitsgel.

Behandelingstijden
TIG-lassen vereisen inwerktijden van ca. 10-30 minuten. MIG-lassen vereisen inwerktijden van ca. 15-60 minuten. Het is, voordat je begint, raadzaam om enkele testen op monsters uit te voeren om de juiste tijd te bepalen.

Na het beitsen
Spoel grondig met een waterstraal of met een spons voordat het product droog is. Het spoelen met een hogedrukspuit geeft de beste resultaten. We raden je het gebruikvan VBL- 2000 RVS Vlakkenbeits aan na het beitsen en spoelen om het beste esthetische resultaat te krijgen. Breng voor het passiveren PAL-2000 RVS Passiveringsvloeistof aan en raadpleeg hiervoor de bijbehorende gebruiksaanwijzing voordat je het product gebruikt.

Inhoud van verpakking
In de verpakking bevindt zich de BPL-5000 RVS Beitspasta - 2 KG

- BPL-5000 RVS Beitspasta - 2 KG prijs: € 22,50

Vragen over dit product? Wij informeren je graag!
Je kunt ons bellen op +31 (0)88 697 25 60
Je kunt ons mailen via support@mijlpaalprodukten.nl
Of vul ons contactformulier in

✔ Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
✔ Track & Trace: volg je pakket gedurende het transport!
✔ Product niet naar wens? Gratis retourneren!

Laatst bekeken producten