SCL-212 Milde reinigingsvloeistof

De SCL-212 milde beitsvloeistof is voor het beitsen en passiveren van RVS lasnaden met de lasnaadreiniger. NSF gecertificeerde vloeistof zonder giftige stoffen en heeft een snelle werking

Artikelnummer

 

€ 27,30 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

SCL-212 Milde Reinigingsvloeistof om RVS lasnaden te beitsen en passiveren met de lasnaadreinigers.

SCL-212 Milde Reinigingsvloeistof is een hoogwaardig reinigingsmiddel welke veelal bekend staat onder de naam beitsvloeistof voor de lasnaadreiniger. De SCL-212 is een milde versie, geschikt voor lichte lasnaden en geslepen RVS

SCL-212 Milde Reinigingsvloeistof is NSF gecertificeerd, dit betekent dat deze reinigingsvloeistof geen giftige zuren bevat en dus geschikt is voor gebruik in de voedings- en farmaceutische industrie.

Functies van de SCL-212 Milde Reinigingsvloeistof
Deze beitsvloeistof ofwel: reinigingsvloeistof is geschikt voor het reinigen van lasnaden welke je met de beitsapparaten reinigt. De vloeistof gaat een interactie aan met de elektrische stroom om zo lichte lasverkleuring, hittesporen, oppervlakteverontreiniging en andere niet-fysieke oneffenheden van roestvrijstaal en andere non-ferro materialen te verwijderen.

SCL-212 Milde Reinigingsvloeistof zorgt er in combinatie met een lasnaadreiniger voor dat alle lichte en milde TIG en MIG lasnaden en hittesporen binnen enkele seconden vrij zijn van verkleuringen zonder sporen achter te laten.

NSF certificering
Dit product is gecertificeerd door NSF International (voorheen bekend als de National Sanitation Foundation) en is een wereldwijde, onafhankelijke, non-profit organisatie die voedingsproducten certificeert en ervoor zorgt dat deze zijn ontworpen en gebouwd op een manier die voedselveiligheid bevordert.

Dit product voldoet aan die strikte normen en procedures die zijn opgelegd door NSF. Van uitgebreide producttests en materiaalanalyses, tot onaangekondigde fabrieksinspecties, elk aspect van de ontwikkeling van dit product is grondig geëvalueerd voordat het bestempeld heeft mogen worden met de NSF certificering.

NSF is internationaal erkend en de meeste bedrijven in de voedingsindustrie laten alleen producten toe met een NSF-certificering.

Mijlpaal Produkten is marktleider op het gebied van NSF gecertificeerde producten binnen de voedingsindustrie. Wij zijn de leverancier van bijna elke fabrikant van voedingsmachines, maar zeker ook van alle grote voedselverwerkingsbedrijven zelf, welke onze middelen in eigen productie mogen gebruiken.


Inhoud van de verpakking
In de verpakking bevindt zich een jerrycan SCL-212 Milde Reinigingsvloeistof, waarvan de inhoud afhankelijk is van jouw keuze. Wij leveren deze reinigingsvloeistof in de volgende hoeveelheden:

- 1 liter prijs: € 27,30
- 5 liter
 prijs: € 116,00        
- 25 liter: prijs € 493,00


Vragen over dit product? Wij informeren je graag!
Je kunt ons bellen op +31 (0)88 697 25 60
Je kunt ons mailen via support@mijlpaalprodukten.nl
Of vul ons contactformulier in

✔ Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
✔ Track & Trace: volg je pakket gedurende het transport!
✔ Product niet naar wens? Gratis retourneren!

Laatst bekeken producten