SCL-500 Neutraliseermiddel

Dit SCL-500 neutraliseermiddel is voor het neutraliseren van de resten beitsvloeistof die achter blijven na het beitsen met de lasnaadreiniger. Dit voorkomt vlekken op het RVS na het beitsen

Artikelnummer

 

€ 11,30 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

SCL-500 Neutraliseermiddel voor het neutraliseren van de resten beitsvloeistof die achter blijven na het beitsen met de lasnaadreiniger.

SCL-500 Neutraliseermiddel is een neutraliseermiddel van hoogwaardige kwaliteit. Het neutraliseermiddel is te gebruiken om achtergebleven sporen van vettigheid en vlekken weg te werken wanneer je de lasnaden hebt gereinigd met een beitsapparaat in combinatie met een reinigingsvloeistof.

Het SCL-500 Neutraliseermiddel is NSF gecertificeerd, dit betekent dat dit neutraliseermiddel geen giftige zuren bevat en dus geschikt is voor gebruik in de voedings- en farmaceutische industrie.

NSF certificering
Dit product is gecertificeerd door NSF International (voorheen bekend als de National Sanitation Foundation) en is een wereldwijde, onafhankelijke, non-profit organisatie die voedingsproducten certificeert en ervoor zorgt dat deze zijn ontworpen en gebouwd op een manier die voedselveiligheid bevordert.

Dit product voldoet aan die strikte normen en procedures die zijn opgelegd door NSF. Van uitgebreide producttests en materiaalanalyses, tot onaangekondigde fabrieksinspecties, elk aspect van de ontwikkeling van dit product is grondig geëvalueerd voordat het bestempeld heeft mogen worden met de NSF certificering.

NSF is internationaal erkend en de meeste bedrijven in de voedingsindustrie laten alleen producten toe met een NSF-certificering.

Mijlpaal Produkten is marktleider op het gebied van NSF gecertificeerde producten binnen de voedingsindustrie. Wij zijn de leverancier van bijna elke fabrikant van voedingsmachines, maar zeker ook van alle grote voedselverwerkingsbedrijven zelf, welke onze middelen in eigen productie mogen gebruiken.


Inhoud van de verpakking
In de verpakking bevindt zich een jerrycan SCL-500 Neutraliseermiddel, waarvan de inhoud afhankelijk is van jouw keuze. Wij leveren dit neutraliseermiddel in de volgende hoeveelheden:

- 1 liter prijs: € 11,30
- 5 liter prijs: € 48,00        
- 25 liter: prijs € 204,00


Vragen over dit product? Wij informeren je graag!
Je kunt ons bellen op +31 (0)88 697 25 60
Je kunt ons mailen via support@mijlpaalprodukten.nl
Of vul ons contactformulier in

✔ Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
✔ Track & Trace: volg je pakket gedurende het transport!
✔ Product niet naar wens? Gratis retourneren!

Laatst bekeken producten