SCN-100 pH-neutrale reinigingsvloeistof
SCN-100 PH-neutrale reinigingsvloeistof

De SCN-100 is een PH-neutrale beitsvloeistof en laat hierdoor geen witte vlekken achter bij opdroging. Enkel geschikt voor het beitsen van zeer lichte lasverkleuringen en hittesporen

Artikelnummer

 

€ 39,00 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

SCN-100 PH-neutrale reinigingsvloeistof die geen witte vlekken achterlaat bij opdroging na gebruik met de lasnaadreiniger.

SCN-100 PH-neutrale reinigingsvloeistof is een hoogwaardig reinigingsmiddel welke veelal bekend staat onder de naam beitsvloeistof voor de lasnaadreiniger.

PH waarde
Elk vloeistof bestaat uit een pH-waarde, de pH is een aanduiding voor de zuurtegraad van een vloeistof. De pH-waarde heeft een schaal van 0 tot 14.0; dat betekent dat een vloeistof zuur (pH-waarde 0 tot 6.9) neutraal (zoals deze SCN-100 PH-neutrale reinigingsvloeistof) (PH-waarde 7.0) of alkalisch is (pH-waarde 7.1 tot 14.0).

De SCN-100 PH-neutrale reinigingsvloeistof is NSF gecertificeerd, dit betekent dat dit middel geen giftige zuren bevat en dus geschikt is voor gebruik in de voedings- en farmaceutische industrie.

Functies van de SCN-100 PH-neutrale reinigingsvloeistof
Deze beitsvloeistof ofwel: reinigingsvloeistof is enkel geschikt voor het reinigen van zeer lichte lasverkleuringen en hittesporen welke je met de beitsapparaten reinigt. De vloeistof gaat een interactie aan met de elektrische stroom om zo lasverkleuring, hittesporen, oppervlakteverontreiniging en andere niet-fysieke oneffenheden van roestvrijstaal en andere non-ferro materialen te verwijderen. Deze reinigingsvloeistof droogt niet wit uit en laat geen vlekken achter.

NSF certificering
Dit product is gecertificeerd door NSF International (voorheen bekend als de National Sanitation Foundation) en is een wereldwijde, onafhankelijke, non-profit organisatie die voedingsproducten certificeert en ervoor zorgt dat deze zijn ontworpen en gebouwd op een manier die voedselveiligheid bevordert.

Dit product voldoet aan die strikte normen en procedures die zijn opgelegd door NSF. Van uitgebreide producttests en materiaalanalyses, tot onaangekondigde fabrieksinspecties, elk aspect van de ontwikkeling van dit product is grondig geëvalueerd voordat het bestempeld heeft mogen worden met de NSF certificering.

NSF is internationaal erkend en de meeste bedrijven in de voedingsindustrie laten alleen producten toe met een NSF-certificering.

Mijlpaal Produkten is marktleider op het gebied van NSF gecertificeerde producten binnen de voedingsindustrie. Wij zijn de leverancier van bijna elke fabrikant van voedingsmachines, maar zeker ook van alle grote voedselverwerkingsbedrijven zelf, welke onze middelen in eigen productie mogen gebruiken.

Inhoud van de verpakking

In de verpakking bevindt zich de SCN-100 PH-neutrale reinigingsvloeistof, waarvan de inhoud afhankelijk is van jouw keuze. Wij leveren deze reinigingsvloeistof in de volgende hoeveelheden:

- 0.5 liter prijs: € 39,00
- 5 liter prijs: € 331,50

Vragen over dit product? Wij informeren je graag!

Je kunt ons bellen op +31 (0)88 697 25 60
Je kunt ons mailen via support@mijlpaalprodukten.nl
Of vul ons contactformulier in

✔ Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
✔ Track & Trace: volg je pakket gedurende het transport!
✔ Product niet naar wens? Gratis retourneren!

Laatst bekeken producten