WELDBrush 300 Lasnaadreiniger starter set

De WELDBrush 300 is een zeer snelle en geavanceerde RVS lasnaadreiniger en wordt geleverd met een complete starter set waarin alle producten zitten om te kunnen beitsen, passiveren en neutraliseren

Artikelnummer

P07984 

€ 1.330,00 *
Prijs per set

 

Aantal: 
Bestellen

WELDBrush 300 lasnaadreiniger starter set voor het beitsen en passiveren van RVS lasnaden en oppervlaktes en RVS te markeren en etsen.

De WELDBrush 300 is het basismodel welke vooral populair is door zijn simpele bediening en lage prijs, maar geschikt om alle klusjes netjes af te werken. Dit apparaat is in staat zonder agressieve middelen eenvoudig en met een snel tempo de verkleuring op lasnaden te verwijderen, of zoals wij het noemen: 'beitsen zonder beits', want er komen namelijk geen giftige stoffen aan te pas. Het RVS is met diezelfde beweging tevens direct te passiveren.

Met het grote vermogen kan dit apparaat het zwaarste werk met gemak aan. Alle TIG en MIG lasnaden en hittesporen zijn binnen enkele seconden vrij van alle verkleuring zonder enige sporen achter te laten. Een 100% inschakelduur waarmee er continue op de hoogste stand gewerkt kan worden zonder dat het apparaat oververhit of thermisch uitschakelt.

Door het slimme design is de WELDBrush 300 erg handzaam, tevens maakt het gewicht van slechts 7,5kg het werken op locatie erg makkelijk. Het vermogen is in 2 hoogtes in te stellen, markeren/etsen is hiermee ook mogelijk in combinatie met een sjabloon.

Functies van de WELDBrush 300

‘Reinigen/Beitsen & Passiveren’, een interactie tussen een elektrische stroom en een geleidende vloeistof om lasverkleuring, hittesporen, oppervlakteverontreinigingen en andere niet-fysieke oneffenheden van roestvrijstaal en andere non-ferro materialen te verwijderen.

‘Markeren / Etsen’, dit brengt een permanent ontwerp aan op een metalen oppervlak met behulp van een sjabloon.

'Beitsen zonder beits'
Zoals hierboven genoemd werken wij volgens het motto: 'beitsen zonder beits'. Dit betekent dat wij niet met giftige stoffen werken waar deze gifitge stoffen wel in beitspasta zijn verwerkt. Onze vloeistoffen bevatten géén salpeterzuur en géén zwavelzuur, maar staan alsnog garant voor een hele snelle werking!

NSF certificering
Dit product is gecertificeerd door NSF International (voorheen bekend als de National Sanitation Foundation) en is een wereldwijde, onafhankelijke, non-profit organisatie die voedingsproducten certificeert en ervoor zorgt dat deze zijn ontworpen en gebouwd op een manier die voedselveiligheid bevordert.

Dit product voldoet aan die strikte normen en procedures die zijn opgelegd door NSF. Van uitgebreide producttests en materiaalanalyses, tot onaangekondigde fabrieksinspecties, elk aspect van de ontwikkeling van dit product is grondig geëvalueerd voordat het bestempeld heeft mogen worden met de NSF certificering.

NSF is internationaal erkend en de meeste bedrijven in de voedingsindustrie laten alleen producten toe met een NSF-certificering.

Mijlpaal Produkten is marktleider op het gebied van NSF gecertificeerde producten binnen de voedingsindustrie. Wij zijn de leverancier van bijna elke fabrikant van voedingsmachines, maar zeker ook van alle grote voedselverwerkingsbedrijven zelf, welke onze middelen in eigen productie mogen gebruiken.


Inhoud van de verpakking van de WELDbrush 300 starter set:
1 x WELDBrush 300 lasnaadreiniger
1 x Stroomkabel 230V (EU)
1 x Kabel rood - 3,5m - MDX > FDX
1 x Kabel zwart - 3,5m - MDX > FDX
1 x Aardklem – MDX
1 x Handgreep - MDX > FDX
1 x Aansluitstuk - MDX > FM6T
1 x Beschermkap voor 1 borstel – verschuifbaar
3 x Koolstofvezelborstel - standaard – conisch
1 x Kopervet - 8g
1 x Opbergdoosje
1 x SCL-255 Reinigingsvloeistof - 1L
1 x SCL-500 Neutraliseermiddel - 1L
1 x Vloeistofbakje - rode deksel
1 x Sproeiflesje – grijs
5 x Microvezel doek – rood
5 x Microvezel doek – grijsDownload hier de handleiding

Vragen over dit product? Wij informeren je graag!
Je kunt ons bellen op +31 (0)88 697 25 60
Je kunt ons mailen via support@mijlpaalprodukten.nl
Of vul ons contactformulier in

✔ Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
✔ Track & Trace: volg je pakket gedurende het transport!
✔ Product niet naar wens? Gratis retourneren!

Laatst bekeken producten