WELDBrush markering set

Een compleet markering set voor de WELDBrush lasnaadreiniger om RVS te etsen of RVS te markeren. Door middel van een sjabloon kan het RVS zwart gemarkeerd worden in ieder ontwerp.

Artikelnummer

P07903 

€ 141,86 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

WELDBrush markering set om markeringen te kunnen aanbrengen op o.a. RVS met het WELDBrush beitsapparaat of ets apparaat.

Deze WELDBrush markering starter set bevat alle producten om te kunnen markeren. Wanneer je markeert, breng je een permanent ontwerp aan op een metalen oppervlak met behulp van een sjabloon. Dit proces maakt gebruik van oxidatie op het metalen oppervlak en past geen kleuren toe. De markering die je aanbrengt met een WELDBrush apparaat is permanent.

De starter set bestaat uit de volgende onderdelen:
1 x SGE-08 RVS markering vloeistof - 0,5L
1 x Vloeistofbakje - zwarte deksel
1 x Adapter voor markering electrode - MDX > MM101
1 x Markering electrode - 30mm - FM101
5 x Markering vilt 68 x 33mm
2 x Elastiek voor markering elektrode
1 x Opbergdoosje

Hoe werkt het?
Voordat je begint met het markeren, dienen er een aantal stappen te worden gevolgd. Zo zorg je ervoor dat je de nodige vloeistoffen klaar hebt staan. Giet de markeervloeistof in het vloeistokbakje en vul het sproeiflesje met de neutraliseervloeistof. Daarna moet het handvat van het WELDBrush apparaat met de rode kabel worden vebonden en goed vast worden gedraaid. Wanneer deze goed vast zit verbind je de elektrode adapter met het handvat en verbind je de markeerelektrode, waar je het vilt straks op plaatst, met de elektrode adapter. Wanneer je het vilt op de markeerelektrode hebt geplaatst, gebruik je de meegeleverde o-ring om het vilt vast te zetten en goed op zijn plaats te houden.

De sjabloon
De gewenste sjabloon kan besteld worden of kan worden afgedrukt met de speciale sjabloonprinter tot 24mm of de sjabloonprinter voor een markeersjabloon tot 100mm

Hoe het markeren verder in zijn werk gaat lees je hier

Inhoud van de verpakking
In de verpakking bevindt De WELDBrush markering starter set.

Prijs: € 141,86

Vragen over dit product? Wij informeren je graag!
Je kunt ons bellen op +31 (0)88 697 25 60

Je kunt ons mailen via support@mijlpaalprodukten.nl
Of vul ons contactformulier in

✔ Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
✔ Track & Trace: volg je pakket gedurende het transport!
✔ Product niet naar wens? Gratis retourneren!

Laatst bekeken producten